Midsomer´s Kennel

Din Rubrik

Idag ( 2012-01-27 ) har Aya fått sin andra kull . Det blev fyra pigga och fina valpar. Alla black & tan. Först kom en hane och därefter blev det tre tjejer på raken. Tyvärr blev dom krassliga och efter veterinärbesök , insatt antibiotika och en natts egen stor insats, så var en av tjejerna tvungen att avlivas. Tråkigt, men nödvändigt. Dom andra är pigga och glada nu.

 Pappa Eamon är utställd ett fåtal gånger och har då fått exellent med ck/cert. Han blev också BIS-valp på stora heelerspecialen 2008. Dessutom andra bästa hane på " Lilla heelerspecialen" (19/11-11) En mycket trevlig och okomplicerad herre. Ögonlyst ua, patella ua, dna test för CEA: bärare, dna test för PLL: clear. Han ägs av Lena Siversson i Hällevadsolm, Mongrel's kennel. Eamon har några kullar efter sig och dom är friska, snygga och mycket trevliga hundar.

Aya är en välmeriterad tik. Nordisk utställningschampion med flertal Bir/Bim. Mycket bra MH-test och vallanlagstest. Go och glad. En hund man kan ta med sig överallt.

Som valpköpare ser vi ativa människor där hunden får vara med i familjen. Intresserade av valp hör gärna av er. Kontaktuppgifter finnes under fliken "Kontakt".

 

2012-02-26

Fyra veckor gamla & ute för första gången.